Kultur!

Igår var jag och maken ute på kultur. I vårat fall så är kultur inte så avancerat som det kanske är för många andra som påstår sig syssla med kultur. Följande ingick i våran stund med kulturen lördagen den 27 december.

dsc00296
Den 3 januari har vi varit gifta i fem hela år. Känns helt otroligt att tiden går så fort. Visst, mycket har hänt under den tiden men ändå…

Detta faktum ville vi fira så vi lämnade barnen hos mormor och morfar över natten. Bara att få vara barnfria är en lyx som gör att man nästan inte behöver mer än så men vi hade bestämt oss för att unna oss ännu mer lyx. Vi gick till Wobbler som jag väljer att göra reklam för eftersom det är ett fantastiskt trevligt ställe med otroligt bra service och mat för ok priser. Vi drack fördrink, åt en trerätters middag och drack gott vin och det var enbart jättetrevligt och supergott.

Sedan gick vi till en pub som är rätt poppis där vi mötte upp en jobbarkompis till Tommy med bror och drack några smarriga drinkar. Den sista fick jag dock lämna ifrån mig då jag kände att det började snurra lite väl mycket upptill i kroppen…hmm… Då blev vi sugna på att dansa och tänkte oss en promenad till det stället som brukar vara The place to be men så icke denna kväll. Helt tomt! Gissa om vi blev förvånade. Insåg att det återigen öppnade stället vid slottet visst tagit ALLA gäster och fick även oss fyra att falla till föga denna heta kväll. Dans blev det men alldeles för trångt var det.

Efter kl 01 kände sig speciellt Tommy sugen på att dra sig hemåt så det var vad vi gjorde efter en dyr men ack så trevlig kväll/natt i kulturens och äktenskapets tecken. Jobbigt bara att sådant ger mersmak…

286-3_5_3411

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: