Love is in the air!

neÄntligen! Kärleken segrar. Tänk så viktigt i dessa dagar då det krigas i mellanöstern och den ekonomiska krisen gör oss snåla och deprimerade.Homosexuella får ingå äktenskap precis som heterosexuella. Kärleken och viljan att leva tillsammans är det som är viktigt. Punkt.
Inte vad som står i bibeln eller vad som varit tradition länge.

Världen förändras och med den vi människor.
Precis som att USA äntligen har fått sin första svarta president som förväntas bygga, istället för att bränna, broar så kanske den nya lagen om äktenskap oavsett kön också kan göra just det.

Annonser

3 svar to “Love is in the air!”

  1. Kalle Says:

    Stupidity is in the air.

  2. Joakim Says:

    Hur kärlek mellan två människor någonsin kan vara ett problem för andra har jag aldrig förstått. Kanske beror det på att de som förvägrar andra kärlek själv aldrig fått någon?

  3. mimmi Says:

    Det är inte alltid så obegripligt varför kärlek mellan två människor kan vara ett problem för vissa … Problemet är att världen över säger Gud (på olika sätt, men klart och tydligt) att homosexualitet är fel. Och tyvärr går det inte att diskutera med människor som får all sin information och alla sina instruktioner från Gud – Gud har ju alltid rätt. Det finns underbara, kärleksfulla människor som lik förbannat är emot homosexualitet – de följer ju Guds påbud… good luck, Anna, i din förhoppning att kärleken ska övervinna Guds vilja…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: