Varför heligt vårdnadsbidrag?

Läser i SvD om att ny politik ska stärka jämställdhet.

En lång rad av satsningar finns med i strategin – allt ifrån försök att minska sjukfrånvaron bland kvinnor och skattelättnader för hushållsarbete till införandet av en jämställdhetsbonus som ska förbättra förutsättningarna för ett jämställt föräldraskap och ett jämställt deltagande i arbetslivet

Det låter jättebra och förbaskat smörigt. Men var finns dessa pengar? Här sitter vi fritidspolitiker och krafsar oss i huvudet för att få budgeten att gå ihop vilket i princip är omöjligt och fortfarande ha kvar en svensk välfärd.
Nu ska det alltså satsas på jämställdhet SAMTIDIGT som tex vårdnadsbidraget finns kvar?? Hur galet motsägelsefullt är inte detta?

Nej, denna regering kan knappast gå till historien med att han gjort kloka och väl genomtänkta beslut för detta verkar helt slumpmässigt utslängt. Kanske är det inte så konstigt om svenska folket verkar tycka att en skattehöjning vore mer på plats.

Annonser

Ett svar to “Varför heligt vårdnadsbidrag?”

  1. Solidariskt Sverige » Blog Archive » De rödgröna i Göteborg - Video med Mona Sahlin och de övriga partiledarna Says:

    […] me…, Kaj Raving – Nybro, Klimatbluffen, Peter Andersson – me…, Jöran Fagerlund, jj.n, Annas Rosblogg och Mona For President, Oppositionen fick hjälp av Idol-Kevin, Det var inte mycket nytt…, De […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: